Eisstockschiessen 2019

9 Jaar Eisstock Schiessen bij Cuijk on Ice in December 2019.

 

Geachte sponsoren, vrienden van Cuijk on Ice, oud deelnemers en trouwe lezers,

 

Als dit bericht u bereikt is het inmiddels alweer najaar en kunnen we terugkijken op een jaar waarin het weer zich over het algemeen van z,n beste kant liet zien.

Maar wij van Cuijk on Ice hebben van de Gemeente Cuijk en van onze belangrijkste sponsoren weer groen licht gekregen om het 11de ijsfeest in Cuijk te gaan organiseren. De eerste plannen liggen alweer op tafel. December 2020 kan het 10de toernooi Eisstock Schiessen worden en daarom willen we tijdens het 9de toernooi aan de hand van deze open brief proberen om te komen tot een betere bezetting tijdens de twee voorrondes en de finale die er dit jaar worden gespeeld.

 

De afgelopen jaren hadden we maximaal 14 deelnemers die met heel veel enthousiasme deze typische sport die wat lijkt op curling (bekend van de TV) kwamen beoefenen tijdens het ijsfeest voor jong en oud.

Omdat er plaats is voor maximaal 24 deelnemende teams doen we een beroep op bedrijven en instanties om in te schrijven en kennis te maken met deze spectaculaire tak van sport die ondanks de temperatuur op een hartverwarmende manier wordt gespeeld. Tussen de wedstrijden door is er voor de teams voldoende tijd om op te warmen in de tent waarin de verwarming aangenaam is en waar een warme kop chocolademelk of Glühwein u weer energie geeft voor de volgende wedstrijd.

 

De organisatie van Cuijk on Ice nodigt u dan ook uit om een team van 4 mannen,

4 vrouwen of een gemengd team op te geven. De kosten per team zijn 24,00 euro.

Indien u wat meer zou willen weten van deze sport en de spelregels, neem dan contact op met wimvandermeer@kpnplanet.nl.

 

De datum van voorronde 1                    06-12-2019 aanvang 20:00 uur

De datum van voorronde 2                    10-12-2019 aanvang 19.00 uur

De datum van de finale avond               13-12-2019 aanvang 20:00 uur